kom met een groep

vergaderlocatie in het groen

inspiratie voor het oprapen

Een dag er even helemaal uit met je collega’s, een heisessie of een teambuilding dag organiseren? Onze LODGE is dé plek voor een bijeenkomst met een groep middenin het groen!

De LODGE is van dinsdag tot en met donderdag (maandag op aanvraag) beschikbaar voor o.a. vergaderingen, teambuildings en brainstormsessies. De PLEK waar inspiratie voor het oprapen ligt en ideeën vanzelf gaan stromen. Huur de ruimte voor een dagdeel of een hele dag en we zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt.

 

Een gedeelte van je programma in de buitenlucht? Geen probleem, bij onze vergaderarrangementen zijn ook de veranda en het PLEK17 terras met diverse zitjes en jeu de boules baan altijd exclusief voor jou gereserveerd! In overleg kunnen wij alle ruimtes (de LODGE, de veranda en het terras) inrichten naar jullie wens.  

De LODGE biedt ruimte voor maximaal 20 personen (oppervlakte LODGE exclusief veranda: 38 m2). Maar ook grotere groepen zijn mogelijk. De LODGE inclusief alle faciliteiten is dan de uitvalbasis waarbij jullie als groep gebruik maken van de riante buitenruimte in het groen. Eventueel is het ook mogelijk om een strechtent erbij te huren. Meer informatie over alle faciliteiten, parkeren etc. zie hieronder.

 

Morgen verder vergaderen? Blijf heerlijk overnachten! PLEK17 beschikt over 6 fantastische accomodaties voor in totaal 13 personen.

 

vergaderlocatie in het groen

Wat kunnen we voor je doen?

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

inspiratie voor het oprapen

Weg van de systeemplafonds. Bij PLEK17 kom je samen middenin het groen; dé plek waar inspiratie voor het oprapen ligt en ideeën vanzelf gaan stromen. De LODGE is beschikbaar van dinsdag t/m donderdag (maandag op aanvraag).

Faciliteiten

Faciliteiten

Alles wat je nodig hebt

De LODGE beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor een zorgeloze dag. Zo beschikt de LODGE over een professioneel presentatiescherm (75 inch) en is er op verzoek een flip-over / whiteboard beschikbaar. Uiteraard is er goede wifi, zijn er toiletten aanwezig en is de LODGE voorzien van airco.

Iets te drinken

Iets te drinken

Tijd voor een drankje

De LODGE beschikt over een professioneel verse bonen Jura apparaat en een koeling gevuld is met drankjes. Naar behoefte kunnen we de koeling openen en samen een selectie maken zodat het aanbod past bij je wensen. Wij bieden standaard in ons vergaderarrangementen onbeperkt koffie/thee en zorgen ervoor dat er flessen Marie Stella Maris klaar staan.

catering mogelijkheden

catering mogelijkheden

maak de dag compleet...

Maak de dag compleet met een heerlijke lunch of uitgebreide borrelplank. Wij werken nauw samen met geweldige cateraars uit de omgeving. Of het nu gaat om een kleine- of juist een uitgebreide lunch, een geheel verzorgd diner, wij zorgen er voor dat het naar jullie wens is.

Parkeren

Parkeren

kom je met de auto?

Uiteraard kan je bij PLEK17 gratis parkeren! Wij beschikken over een ruime parkeerplaats die direct in verbinding staat met de LODGE.

Overnachtingsmogelijkheden

Overnachtingsmogelijkheden

Blijf lekker slapen

Behoefte aan een vergaderlocatie met overnachtigs-mogelijkheden? Dat kan bij PLEK17! Wij beschikken over 6 accommodaties, maak een keuze voor je favoriete accommodatie!

Recreatief

Recreatief

even iets anders?

Maak je dag compleet met een activiteit. PLEK17 ligt middenin het groen, ontdek de prachtige omgeving met een korte wandeling (wandelroutes aanwezig). Ga op ontdekking in de PLEK17 GARDEN, onze bloemen- en groentetuin of gooi een balletje op de de jeu de boules baan. Behoefte aan een georganiseerde outdoor / teambuilding activiteit? Ook dat kan! Graag helpen we je met de mogelijkheden.

PLEK genoeg

PLEK genoeg

PLEK17 voor jezelf

Heel PLEK17 voor jezelf? Ook dat kan! Je hebt dan alle faciliteiten en accommodaties tot je beschikking. Alle rust en ruimte om met je groep tot een bepaalde doelstelling te komen. Wij beschikken over zes accommodaties voor in totaal 13 personen (5x tweepersoons en 1x twee/driepersoons). Informeer naar de mogelijkheden!