Kom mee naar buiten

Buitenkansje

Groen, groener, garden

Een kop koffie in de tuin, een wandeling in het bos of langs de Maas: bij PLEK17 dompelen we je onder in het mooiste groen.

Gigantisch trots zijn we op de PLEK17 GARDEN: een groene getaway van wel 600 m² groot, tjokvol bloemen, planten, groenten en kruiden. Verken alle kruip-door-sluip-door-paadjes, strijk neer op een van de picknickplekken en duik in een boek of geniet van iets lekkers in het groen. Natuurlijk gebruiken we onze eigen bloemen voor op tafel en gebruiken we zoveel mogelijk de groenten en kruiden uit eigen tuin.

Tussen de PLEK17 garden en de LODGE vind je het terras met zitjes in het gras: dé plek voor een gezellig drankje onder de lampjes. 

Garden & Natuur Garden & Natuur

Kijk om je heen

Het bos roept! Vanuit PLEK17 wandel je zo het bos in: je hoort de bladeren al ritselen als je de straat over bent.

Volg het wandelpad voor een mooie, korte wandeling tussen de heuvels, de koeien en langs de Maas. Trek stevige schoenen aan voor een route door de uiterwaarden, of bezoek de Sint Jansberg of het Reichswald.
Afkoelen? In de directe omgeving van PLEK17 vind je fijne strandjes aan de Maas. Ook de Mookerplas, voor een plons, een speeltuin of een biertje, ligt direct om de hoek.