Kom langs

Hoe het begon?

Ons verhaal

Hoi, wij zijn Bas & Nelleke.

In 2005 begon onze ondernemersdroom: Bas opende de deuren van zijn mannenmodewinkel hartje Den Bosch. Een paar jaar daarna gaf Nelleke het startschot voor onze vrouwenmodewinkel in dezelfde straat. Vijftien jaar lang runden we twee succesvolle ondernemingen; ieder vrij uurtje ging erin, er was altijd wel iets te doen. Maar gaandeweg stonden we steeds minder zélf op de vloer. De blije gezichten van onze klanten kregen we achter de schermen nog maar nauwelijks mee. De balans was zoek. Het moest anders, vonden we. Het roer moest om!

En het roer gíng om. Na drukke jaren in de stad, hoorden we een paar jaar geleden de natuur roepen. Minder moeten, méér naar buiten. Wat begon als een wens, groeide langzaam maar zeker uit tot een concept midden in de natuur. We verkochten onze mannenmodewinkel, ons huis en tot slot de vrouwenmodewinkel om ergens anders opnieuw te beginnen en onze nieuwe droom waar te maken. De plek volgde al snel: we werden tot over onze oren verliefd op een vervallen, oude boerderij met meerdere schuren en 4 hectare grond op een magische plek in Milsbeek. De PLEK om ons concept uit te rollen.....

Fast forward: na 3 jaar dromen, plannen en verbouwen openden we voorjaar 2023 de deuren van ons boutiquehotel. Zomer 2023 zijn hier de 3 CABINS aan toegevoegd, schattige kleine huisjes in de voormalige boomgaard en zijn de LODGE en onze garden geopend. Volg ons op de socials, PLEK17 is volop in ontwikkeling, we hopen je te mogen verrassen.

Kom ervaren wat groen kan doen! We ontvangen je met open armen.